Lukio

Lukiomme sijaitsee n. 4 kilometriä Lahden keskustasta, Jalkarannassa.

Lukiossamme on hyvä olla

Lukiomme tarjoaa yksilöllistä ja laadukasta opetusta Lahden Jalkarannassa. Lukiossamme on hyvä yhteishenki sekä turvallinen ja välittävä ilmapiiri. Koulurakennuksemme on kaunis ja terve. Meillä on oma, opiskelijoiden kiittämä keittiö, kattava opiskeluhuolto ja helposti tavoitettavat opettajat ja muu henkilökunta.

Hyvät eväät ylioppilaskirjoituksiin

Saat yksilöllistä opetusta pienissä ryhmissä. Erityistehtävän mukaiset ja muut valinnaiset opintojaksot syventävät valtakunnallisten opintojaksojen sisältöjä ja auttavat ylioppilaskirjoituksiin valmistautumisessa. Jokaiseen kirjoitettavaan aineeseen on kertausjakso.

Luovaa oppimista

Erityistehtävän mukaisilla opintojaksoilla opiskellaan myös käsitöitä, draamaa, kuvataidetta, kotitaloutta ja musiikkia.

Mahdollisuus keventää opintoja

Voit keventää lukio-opintoja vähentämällä valtakunnallisia pakollisia opintojaksoja. Voit suorittaa lukion myös neljässä vuodessa. Se keventää opintoja ja auttaa ylioppilaskirjoituksiin valmistautumisessa.

Hae meille

Hae lukioomme kevään yhteishaussa. Keskiarvoraja on 7.2. Siihen lasketaan myös kuvataide, kotitalous, käsityö, musiikki ja liikunta.

 

Katso video ja kuvat!